Chaletgroup

Chalet Group, opgericht in 2009, maakt sinds eind 2014 deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen. 

Chalet Group is – met behulp van haar partners – voornemens substantieel te groeien in Nederland middels de acquisitie van vastgoedportefeuilles c.q. lening portefeuilles met vastgoed als onderpand, waarbij alle vastgoed-beleggingssectoren in aanmerking komen.

Chalet Group voert momenteel het beheer over ca. 55 objecten, welke tezamen ruim 350.000 m2 beslaan. De locaties liggen merendeels in en rond de vier grote steden in de Randstad, maar de objecten liggen ook in steden als Almere, Amersfoort, Zwolle, Groningen, Arnhem, Breda, Eindhoven en Maastricht. Bekendere locaties zijn kantorencomplex, bioscoop Kinepolis in Groningen, gebouw “Parktoren” bij Station Arnhem Centraal, kantorencomplex Il Fiore te Maastricht en TRIBES Eindhoven Airport (Flight Forum 840).

Chalet Group verzorgt met een team van vijftien toegewijde professionals het integrale asset management van de vastgoed portefeuille. Onderdeel hiervan vormt de aankoop, verhuur, transformatie, herontwikkeling, herpositionering en verkoop van gebouwen inclusief de hieraan gerelateerde juridische, fiscale en technische aspecten. Daarnaast verzorgt Chalet Group zelf de complete financiële en contractenadministratie inclusief de facturatie aan huurders van de vastgoed portefeuille.